Verkkokurssi

Hyvinvointia haarukoimassa – Oivalla syömisen taito

Verkkokurssi

Hyvinvointia haarukoimassa
Oivalla syömisen taito

KURSSIN ESITTELY

Lähde ravitsemusasiantuntijoiden Hanna Partasen ja Jessica Sonkon opastamalle 12 viikon matkalle kohti parempaa syömisen taitoa. Hanki työkalut tasapainoisempaan elämään ja löydä joustava ruokasuhde – yksi haarukallinen kerrallaan. Tarjoamme joka viikko uusia teemoja, inspiroivia videoituja reseptejä ja käytännön vinkkejä, jotka rikastuttavat ruokailutottumuksiasi ja edistävät hyvinvointiasi. Kysy, oivalla, ja inspiroidu – tule mukaan nyt!

Kurssin hinta 89 €

Jos olet valmis paneutumaan kurssin teemoihin muutamana päivänä viikossa 15–30 minuuttia kerrallaan, tämä verkkokurssi on tehty juuri sinulle!

Mitä saan, kun tilaan kurssin?

Verkkokurssin aikana viikoittain avautuvat sisällöt:

1) Uusi syömisen taitoa kehittävä teema

2) Inspiroiva videoitu resepti

3) Hannan ja Jessican podcast viikon teemasta

4) Käytännön vinkkejä ruokailutottumuksiin ja hyvinvointiin

5) Hannan viikoittaiset vastaukset kurssilaisten kiperiin kysymyksiin

Tule mukaan nyt!


KeItä olemme?

JEssica sonko

Jessica Sonko on valmistumisen kynnyksellä oleva laillistettu ravitsemusterapeutti (TtM) ja yrittäjä. Jessican sydäntä lähellä ovat syömisen psykologiaan, sallivaan syömiseen sekä keho- ja ruokasuhteeseen liittyvät teemat. Jessicalla on näkemystä erityisesti nyky-yhteiskunnan luomista haasteista ja sen vaikutuksista ihmisen syömiskäyttäytymiseen. Kilpatanssitausta ja 20-vuotinen tanssiharrastus ovat herättäneet kiinnostuksen syömisen haasteisiin etenkin koskien syömisen rajoittamista ja ruoan arvottamista.

Hanna Partanen

Hanna Partanen on laillistettu ravitsemusterapeutti (TtM), tietokirjailija ja yrittäjä, jolla on yli 20 vuoden kokemus moninaisista ravitsemusalaan liittyvistä tehtävistä. Osalle Hanna on tullut tutuksi Olet mitä syöt -ohjelman ensimmäisenä juontajana. Hannan vahvuutena ovat painonhallintaan liittyvät näkökulmat, joissa korostuvat syömisen hallinta ja ihmisen kokonaisvaltaisen elämäntilanteen huomioiminen. Asiakkaiden mukaan omaa terveyttä koskeva ymmärrys lisääntyy, koska Hanna pystyy selittämään tieteellisiä asioita kansantajuisesti.

FUN FACT JESSICA: Vuosia sitten deittisovelluksen profiilissani luki ”Tulevaisuuden Hanna Partanen in the making.”. Ympyrä sulkeutui, kun päädyin tekemään opintoihini kuuluvan harjoittelun Hannan yrityksessä. Varo, mitä toivot, se saattaa toteutua!

FUN FACT HANNA: Olen aika laiska kokki ja hyödynnän arjessani paljon puolivalmiita tuotteita ja pakasteita. Lisäksi olen savolaisittain sanottuna ”kranttu”, mikä haastaa joskus läheisiäni. Olen kuitenkin taitava leipuri ja en pelkää tarttua haasteellisiinkin resepteihin.

KIINNOSTUITKO KURSSISTA?

TOIMI SEURAAVASTI:

Tilaa verkkokurssi verkkokauppamme kautta. Maksuvaihtoehtoina verkkopankit, luottokortit, mobiilimaksut ja osamaksu.


Tilauksen yhteydessä saat käyttäjätunnukset ja ohjeet, kuinka kirjautua verkkokurssin maksulliseen sisältöön. Kurssi alkaa 5.2.2024, mutta sitä ennen saat jo ensimmäiset reseptit ja voit suorittaa omiin ruokailutottumuksiisi liittyvän alkukyselyn. Muista myös lähettää Hannalle kysymyksiä kurssisivujen kautta!Lähde mukaamme ja hanki työkalut tasapainoisempaan elämään löytämällä joustava ruokasuhde – yksi haarukallinen kerrallaan.

Voit osallistua kurssille 29.2.2024 saakka!20 € ALENNUS

TILAA NUTRIFILIAN UUTISKIRJE JA SÄÄSTÄ 20 EUROA VERKKOKURSSIN HINNASSA!

HUOM! SAAT ALENNUKSEN SYKSYN 2024 KURSSISTA!

Saat lisätietoa kun syksyn kurssi alkaa!

Antamalla sähköpostiosoitteesi, suostut siihen että Nutrifilia lähettää verkkokursseista tietoa ja markkinointia sähköpostilla.

Tutustu tietosuojaselosteeseen. Voit poistua uutiskirjeen jakelulistalta milloin vain.

20 € ALENNUS

TILAA NUTRIFILIAN UUTISKIRJE JA SÄÄSTÄ 20 EUROA VERKKOKURSSIN HINNASSA!

HUOM! SAAT ALENNUKSEN SYKSYN 2024 KURSSISTA!

Saat lisätietoa kun syksyn kurssi alkaa!

Antamalla sähköpostiosoitteesi, suostut siihen että Nutrifilia lähettää verkkokursseista tietoa ja markkinointia sähköpostilla.

Tutustu tietosuojaselosteeseen. Voit poistua uutiskirjeen jakelulistalta milloin vain.