Verkkokurssi: Hyvinvointia haarukoimassa – Oivalla syömisen taito

89,00  sis. alv 24 %

Lähde ravitsemusasiantuntijoiden Hanna Partasen ja Jessica Sonkon opastamalle 12 viikon matkalle kohti parempaa syömisen taitoa. Hanki työkalut tasapainoisempaan elämään ja löydä joustava ruokasuhde – yksi haarukallinen kerrallaan. Tarjoamme joka viikko uusia teemoja, inspiroivia videoituja reseptejä ja käytännön vinkkejä, jotka rikastuttavat ruokailutottumuksiasi ja edistävät hyvinvointiasi. Kysy, oivalla, ja inspiroidu – tule mukaan nyt!

Tuotetunnus (SKU): syomisen-taito Osasto:

Kuvaus

Hyvinvointia haarukoimassa – oivalla syömisen taito!

Tällä kurssilla sukellat syvälle syömisen taidon moniulotteiseen maailmaan.

Kahden sukupolven ravitsemustieteilijät Hanna Partanen ja Jessica Sonko lyövät viisaat päänsä yhteen ja auttavat sinua löytämään syömisen ilon hyvinvointiasi tukien.

12 viikkoa kestävä verkkokurssi sisältää monipuolisesti kirjallista materiaalia, inspiroivia äänitteitä ja videoita. Joka viikolla on oma teemansa, joka johdattelee sinut syömisen taidon saloihin. Kurssilla käsitellään muun muassa ruoka- ja kehosuhdetta, sekä annetaan vinkkejä reseptien tuunaukseen ja fiksuihin valintoihin kaupassa. Opit tarkastelemaan arkivalintojasi monesta eri näkökulmista – miksi toimit niin kuin toimit?

Viikoittain pääset laajentamaan arkiruokavalikoimaasi uuden videoidun reseptin avulla, ja ravitsemusterapeuttien käytännön vinkit helpottavat navigoimaan haastavassa ruokaympäristössä.

Kysy rohkeasti, ja Hanna vastaa – pureudumme yhdessä keskustelua herättäviin aiheisiin. Tule ravitsemuksen ammattilaisten mukaan ja opi uusia syömisen taitoja haarukallinen kerrallaan!